уторак, 8. април 2014.

Preporuka za portal


Novac.ba
Ispravna i pravovremena informacija ima veliku vrijednost, a slobodno vrijeme ušteđeno na pribavljaju takve informacije - još veću. Grupa mladih i ambicioznih ljudi, svjesna važnosti te činjenice, prepoznala je važnost povlačenja ispravnih poteza na polju finansija i započela je interesantan projekat. 
Odnedavno na portalu Novac.ba možete pronaći ispravne informacije, vijesti i korisne savjete u vezi sa bankarstvom, finansijama, osiguranjem, tržištem kapitala i srodnim oblastima. Nakon, prvih sedmica postojanja portala može se reći da redakcija portala uključuje mlade i ambiciozne entuzijste i nekoliko stalnih i honorarnih saradnika ali stručnjaka u oblasti ekonomije, bankarstva i finansija.
Predviđam da će portal ubrzo napraviti malu revoluciju na našem tržištu jer će uz vijesti, informacije, savjete, komentare i tumačenja, omogućiti susret kompletne ponude i potražnje finansijskih usluga na jednom mjestu. Istovremeno kao rezultat rada postala će se smanjiti gužve u poslovnicama banaka (što će uštediti vrijeme njihovim zaposlenim i stanovništvu) jer će portal biti neka vrsta direktnog posrednika između finansijskih institucija i organizacija i krajnjih korisnika.
Važna činjenica u vezi sa ekipom koja održava portal je njihovo nastojanje da profesionalno i stručno vode projekat. Naime, koliko mi je poznato radi se o ljudima koji su nezavisni od državnih institucija i politički smo neutralni. Ova činjenica dobija na težini kada se zna da niti jedan ponuđač usluga nema udio u vlasništvu ovog portala.
Primjera radi, ukoliko tražite određenu vrstu kredita, informacije o potencijalnim ulaganjima, mogućnosti za štednju, idealno osiguranje, najbolji račun za privatnu upotrebu ili poslovanje preko računa ili vas zanimaju provizije po bankama, na portalu možete jednostavno da pronađete sve informacije koje vam trebaju.
Osim na sajtu, veliki broj informacija i tekstova možete pronaći na njihovoj fejsbuk stranici i na tviteru.

Нема коментара:

Постави коментар